Rintamamiestalot ja vanhat asuinrakennukset, laajennukset ja peruskorjaukset

2018

RM ”Jontte” Suojellun rintamamiestalon perusparannus- ja laajennushanke. Suutarila Luonnossuunnittelu.

Talo SIRKKA. Muutos- ja laajennushankkeen piha-, terassi- ja pergolasuunnittelu. Vaativa. Rakentaminen aloitettu.

2017

RM ”Manner” Entisen rintamamiestalon kuistien, verannan, parvekkeiden ja katosten luonnossuunnittelu. Työmaavaihe.

Talo AMANDA, Kertojantie, Tapanila. Vanhan asuinrakennuksen laajennuksen suunnittelu. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa. Suunnitteluvaihe.

RM ”Lohja”, Lohja. Tuomarinkylä. (B-lupa, tavanomainen). Rintamamiestalon perusparannus- ja laajennushanke. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu. Työmaavaihe.

2016

RM ”Honkatie”. Rintamamiestalon muutos ja laajennushanke kaavassa suojellulle alueelle. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu. Vaativa. Valmis.

Talo SATU, Tapanila. Laaja peruskorjaus- ja hankesuunnitelma, muutos- ja laajennussuunnittelu suojelukaavan alueelle. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa. Rakentaminen aloitettu s-2017.

SAHANMÄEN TALOT/ arkkit. Hilding Ekelundin arvokohde. Maunula. Laajennus, rakentamisen aikaiset muutostyö (RAM) ja poikkeamisen lupa. Museoviraston alaisuudessa tehty, vaativa suunnittelutyö. Pääsuunnittelu. Valmis

2015

RM ”Vesala” Rintamamiestalon suunnittelutarveratkaisu, tontinäyttösuunnitelma, muutos- ja laajennussuunnittelu. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu (yleiskaava /STR- lupa ja B-rakennuslupa, tavanomainen). Porvoo. Valmis.

RM ”Vainionranta”. Rintamamiestalon hankesuunnitelma, luonnokset muutos- ja laajennustöihin. Helsinki. Hanke kesken.

2014

RM ”Doula”. Rintamamiestalon tilasuunnitelma, laajennuksen, muutoksen ja piharakennuksen suunnittelu., Karhusuo, Espoo. Poikkeamisen lupa, rakennuslupa.

2013

RM ”Ateljee”. Rintamamiestalon tilasuunnitelma, laajennuksen ja muutosten suunnittelu. Poikkeamisen menettely, rakennuslupa. Tuomarinkylä, Helsinki.

”Lisää tilaa”. Tilasuunnitelma, laajennuksen ja muutosten luonnossuunnittelu, Espoo.

”70-luvulla”. Tilasuunnitelma, laajennus- ja muutossuunnittelu, peruskorjaus. Keittiö- ja kylpyhuone-wc – sisutussuunnittelu. Rakennuslupamenettely. Suutarila, Helsinki.

”Sisarukset”. Tonttisuunnitelma ja luonnossuunnittelu kahdelle erillistalolle, Vantaa.

2012

RM ”Kissankulma” Rintamamiestalon tilasuunnitelma, laajennuksen, muutosten suunnittelu. Suutarila, Helsinki. Luonnosvaihe.

”Kulmatalo”. Kuisti-eteinen–laajennuksen, talon tilasuunnitelma ja pihan käytön luonnossuunnittelu vanhaan puutaloympäristöön. Tapanila, Helsinki.

”Lyhty”. Kuisti-eteinen-parveke –laajennuksen, talon tilasuunnitelma ja pihan käytön luonnossuunnittelu vanhaan puutaloympäristöön ja suojelukaavan alueelle. Tapanila, Helsinki.

2011

”Lintu” Uudisrakennuksen ja piharakennuksen suunnittelu vanhaan puutaloympäristöön. Tapanila, Helsinki. Luonnosvaihe.

”Jugendia”. Arvorakennuksen tilasuunnitelma ja sisätilojen muutostöiden suunnittelu. Kerava. Luonnosvaihe.

RM ”Lainlukija”. Rintamamiestalon tilasuunnitelma, laajennuksen ja piharakennuksen suunnittelu. Tuomarinkylä, Helsinki. Luonnosvaihe.

RM ”Hopea”. Rintamamiestalon muutos- ja laajennustöiden suunnittelu, rakennuslupamenettely. Malmi, Helsinki. Valmis.

RM ”Kauppa”. Rintamiestalon muutos- ja laajennustöiden sekä talousrakennuksen suunnittelu, rakennuslupamenettely. Ruskeasanta, Vantaa. Valmis.

RM ”Papan kotiin”. Rintamamiestalon muutos- ja laajennustöiden suunnittelu, peruskorjaussuunnittelu, poikkeaminen ja rakennuslupamenettely.Voutila, Vantaa. Valmis.

RM ”Muotoilija”. Rintamamiestalon laajennuksen ja sisätilaremontin suunnittelu, rakennuslupamenettely. Lintuvaara, Espoo. Valmis.

RM "Elsa Solidaria". Rintamamiestalon laajennuksen ja sisätilaremontin suunnittelu, Pakila, Helsinki. Suojelukaava-alueella tehtävä lupamenettely. Valmis.

2010

” Blåan” Uudisrakennuksen ja siihen kuuluvien talousrakennusten suunnittelu ja lupamenettely arvokkaaseen kulttuurimaisemaan suojelukaavan alueella. Snettans, Espoo. Valmis.

Vanhan asuinrakennuksen laajennus, luonnossuunnittelu. Kuoppatie/Tapanila, Helsinki.

Vanhan asuinrakennuksen laajennus, luonnossuunnittelu.

Suurmetsä, Helsinki. Vanhan asuinrakennuksen laajennus, luonnossuunnittelu. Kennotie/Tapanila, Helsinki.

”Jotain uutta, jotain vanhaa.” Vanhan asuintalon muutos- ja laajennustöiden suunnittelu ja lupamenettely. Tapulikaupunki, Helsinki. Valmis.

”Koiru”. Uudisrakennuksina asuinrakennuksen ja talousrakennuksen suunnittelu suojelukaavan alueelle. Kuoppatie/Tapanila, Helsinki. Luonnossuunnittelu.

RM. "Ruotsalainen lahjatalo" (vrt. rintamamiestalo) muutos- ja laajennustöiden suunnittelu, peruskorjaussuunnittelu suojelukaavan alueella, lupamenettely. Pirkkola, Helsinki. Valmis.

RM ”Mestari-vaari”. Rintamamiestalon restaurointi- ja muutostöiden suunnittelu, peruskorjaussuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, lupamenettely. Kukkulatie/Tapanila, Helsinki. Valmis.

RM ”Punatukka”. Rintamamiestalon restaurointi- ja muutostöiden arkkitehtisuunnittelu, lupamenettely. Kumpyöli, Espoo. Valmis.

2009

”Koti kasvaa perheen myötä”. Asuinrakennuksen muutos- ja laajennussuunnittelu arvokkaaseen pihamiljööseen suojelukaavan alueelle, lupamenettely. Liiketie/Tapanila, Helsinki. Valmis.

”Löylyn rauhaa”. Rintamamiestalon pihasauna-talousrakennuksen suunnittelu ja lupamenettely. Tapaninvainio, Helsinki. Valmis.

”Kaunotar”. Rintamamiestalon muutos- ja laajennussuunnittelu, lupamenettely. Veljestenkuja/Tapanila, Helsinki. Valmis.

2008

”Aurinko” Asuinrakennuksen lasikuisti-laajennuksen suunnittelu vanhaan pihapiiriin suojelukaavan alueelle, lupamenettely. Liiketie/Tapanila, Helsinki. Valmis.

Talo Huvila. Uudisrakennuksen suunnittelu arvokkaaseen kulttuurimiljööseen, lupamenettely. Päivöläntie/Tapanila, Helsinki. Valmis.

Vanhan puutalon muutos- ja laajennus sekä uuden talousrakennuksen suunnittelut arvokkaaseen kulttuurimaisemaan suojelukaavan alueella, lupamenettely. Karkkila. Valmis.

2007

”Patula” Vanhan puutalon muutos- ja laajennussuunnittelu, peruskorjaussuunnittelu, lupamenettely. Kuoppatie/Tapanila, Helsinki. Valmistunut 2009. Valmis.

Rinnetalon saneeraus ja muutos kahdeksi erilliseksi asunnoksi, luonnossuunnittelu. Kuohu, Keski-Suomi.