Huvilat, huussit ja huvimaja

Huvila KOUKUNNIEMI, Joutsa. Uusi veranta ja kuisti, päärakennuksen huonetilojen uusi järjestys. Suunnitteluvaihe lakanut 2019.

Huvila PIIPPALA, Muurame, Jyväskylä. Poikkeamisen lupa ja talousrakennuksen suunnittelu suojelukaavan alueelle. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu valmismallista muokaten, vaativa. Valmis 2017.. Kiinteistön hoito- ja huoltosuunnitelman laatiminen, laituri-alueen suunnittelu 2018.

Huvila KOUKUNNIEMI, Joutsa. Kesäkeittiö, aittojen paikan siirto, pihapiirin suunnittelu. Osittain valmis

Huvila KALLIO, Asikkala. Talous- ja pihasaunarakennuksen suunnittelu. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, tavanomainen. Suunnitteluvaihe alkanut 2017.

Huvila LAITINEN, Sandkilenintie, Porvoo (20161215, 14.4.2016). Muutos ja laajennus ja uudisrakennus Sipoon saaristoon. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa. Valmis

Huvila SALLA, luonnossuunnitelma kelohirsistä tehtävään tunturihuvilaan, Sallaan, hanke kesken 2015.

Huvila KOIVIKKO, Partola-Pirkkala (2014-0032, 28.3.2014). Sauna ja talousrakennuksen suunnittelu jugend-huvilan viereen, vanhaan maaseutumaisemaan. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa. Valmis.

Huvila FAGERÖ, lomarakennusten suunnittelu suojellulle ja rantakaavan alueelle Kotkan Kaunissaareen. Poikkeamisen lupa 2015.

Huvila TIINA, Kesonsaari, Valkeakoski. Lomakiinteistön hankesuunnitelma, saunallisen päärakennuksen ja huussin suunnittelu, tontinkäyttösuunnitelma, luonnossuunnittelu. Huussi valmis 2015.

KUKKALA, Kukka-tytön leikkimökin suunnittelu vanhaan puutaloympäristöön, Tapanila Helsinki. Valmistunut 2013.

Huvila HALONEN, muutos- ja laajennuslupana uusi siipi edelliseen kohteeseen, 2014. Valmis.

Huvila HALONEN, vanhojen huoneiden tilasuunnittelu, saunaosaston muutossuunnittelu ja laajennussuunnittelu rantakaavan alueelle. Mikkeli 2011. Valmis.

Huvila KOUKUNNIEMI, Joutsa. Keittiösuunnittelu vanhaan hirsitaloon. Valmistunut 2010.

Huvila KIVAKALLIO, pihaterassien suunnittelu kalliolle ja saunalle. Pohjois-Päijänne. Valmistunut 2010.

Huvila KIVAKALLIO, keittiösuunnittelu. Pohjois-Päijänne. Suunnittelu 2010.

Huvila KIVAKALLIO, biohuussin suunnittelu. Pohjois-Päijänne. Valmistunut 2009.

Huvila KIVAKALLIO, perinnesaunan suunnittelu rantakaavan alueelle, rakennuslupamenettely. Valmistunut 2005.