Uudet asuin- ja talousrakennukset

2019

Talo HALILA asuin- ja talousrakennuksen suunnittelu. Tapanila, Helsinki. Vaativa. Luonnosvaihe.

Talo JAANA, asuin- ja talousrakennusten suunnittelu 2 tontille. Tapanila, Helsinki. Vaativa. Luonnosvaihe.

2018

Talo SIRKKA, muutos- ja laajennushankkeen piha-, terassi- ja pergolasuunnittelu. Vaativa. Rakentaminen aloitettu.

Villa ANNA, asuin- ja talousrakennuksen suunnittelu suojellun talon paikalle ja suojelukaavan alueelle. Vaativa. Tapanila, Helsinki. Rakennuslupavaihe.

2017

Talo ANNUKKA, asuin- ja talousrakennuksen suunnittelu. Tapanila, Helsinki. Vaativa. Työmaavaihe.

Talo AMANDA. Vanhan asuinrakennuksen muutos- ja laajennussuunnittelu. Tapanila, Helsinki. Vaativa. Luonnosvaihe.

Talo SANNA. Asuin- ja talousrakennuksen suunnittelu, valmistalopaketin muokkaus toteutukseen. Tapanila, Helsinki.

2016

Villa ANNA, asuin- ja talousrakennuksen suunnittelu suojellun talon paikalle ja suojelukaavan alueelle. Vaativa. Tapanila, Helsinki. Suunnittelu alkaa.

Talousrakennus TALONEN, Tapanila. Pihasaunan suunnittelu suojelukaavan alueelle, palomuuriratkaisu asuinrakennuksen julkisivumuutos. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa. Rakentaminen aloitettu s-2017.

Sauna HIISI5, Tapanila. Pihasaunan suunnittelu vanhaa puutaloympäristöön kaavasta vähäisesti poiketen. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa.. Valmis.

Talousrakennus MIRKA ja PASI, Itä-Pakila. Autotalli-varasto-saunarakennuksen suunnittelu vanhan päärakennuksen yhteyteen, vaativa suunnittelutyö. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu. Rakennuslupavaihe.

Talo SIRKKA, Tapanila, Helsinki (39-1877-16-D, 8.7.2016). Muutos- ja laajennushanke, uusi kuisti ja lasitettu terassi vanhaan rakennukseen. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa Valmis

2015

Talo HEISKA (39-1024-15-A,vaativa), Tapanila. Asuinrakennuksen suunnittelu vanhaan puutaloympäristöön, suojelukaava. Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, vaativa. Valmis.

2013

”Lisää tilaa”. Tilasuunnitelma, laajennuksen ja muutosten luonnossuunnittelu, Espoo. ”70-luvulla”. Tilasuunnitelma, laajennus- ja muutossuunnittelu. Keittiö- ja kylpyhuone-wc –suunnittelu. Rakennuslupamenettely. Suutarila, Helsinki.

”Sisarukset”. Tonttisuunnitelma ja luonnossuunnittelu kahdelle erillistalolle, Vantaa. ”Helsinki-talo”. Uudisrakennuksen ja talousrakennuksen luonnossuunnittelu. Puistola, Helsinki. ”Taidetta ja lapsia”. Uudisrakennuksen ja talousrakennuksen luonnossuunnittelu. Tapanila, Helsinki.

”Kuninkaanportti”. Tonttisuunnitelma kahdelle erillistalolle, poikkeamisen menettely. Espoo.

2012

”Kulmatalo”. Kuisti-eteinen–laajennuksen, talon tilasuunnitelma ja pihan käytön luonnossuunnittelu vanhaan puutaloympäristöön. Tapanila, Helsinki. ”Lyhty”. Kuisti-eteinen-parveke –laajennuksen, talon tilasuunnitelma ja pihan käytön luonnossuunnittelu vanhaan puutaloympäristöön ja suojelukaavan alueelle. Tapanila, Helsinki.

2011

”Lintu”. Asuin ja talousrakennuksen suunnittelu vanhaan puutaloympäristöön. Tapanila, Helsinki. Luonnosvaihe. ”Jugendia”. Arvorakennuksen tilasuunnitelma ja sisätilojen muutostöiden suunnittelu. Kerava. Luonnosvaihe.

2010

Paritalon autotalli- ja varastorakennuksen suunnittelu ja lupamenettely, Lohja.

” Blåan”. Uudisrakennuksen ja siihen kuuluvien talousrakennusten suunnittelu ja lupamenettely arvokkaaseen kulttuurimaisemaan suojelukaavan alueella. Snettans, Espoo.

Asuinrakennuksen, ekotalon luonnossuunnittelu. Suurmetsä, Helsinki.

Vanhan asuinrakennuksen laajennus, luonnossuunnittelu. Kuoppatie/Tapanila, Helsinki.

Vanhan asuinrakennuksen laajennus, luonnossuunnittelu. Suurmetsä, Helsinki.

Vanhan asuinrakennuksen laajennus, luonnossuunnittelu. Kennotie/Tapanila, Helsinki.

Asuinrakennuksen luonnossuunnittelu. Kotinummentie/Tapanila, Helsinki.

”Koiru”. Uudisrakennuksina asuinrakennuksen ja talousrakennuksen suunnittelu suojelukaavan alueelle. Kuoppatie/Tapanila, Helsinki. Luonnossuunnittelu.

2009

”Kodin suojassa”. Asuinrakennuksen suunnittelu suojelukaavan alueelle, poikkeuslupa- ja rakennuslupamenettely. Liiketie/Tapanila, Helsinki.

”Koti kasvaa perheen myötä”. Asuinrakennuksen muutos- ja laajennussuunnittelu ja arvokkaaseen pihamiljööseen suojelukaavan alueelle, lupamenettely. Liiketie/Tapanila, Helsinki.

2008

”Silta”Talousrakennuksen ja pihasaunan suunnittelu arvokkaaseen pihamiljööseen suojellun asuinrakennuksen viereen, lupamenettely. Kertojantie/Tapanila, Helsinki. Valmis.

”Jauhola”. Autosuoja-puuvarasto –rakennuksen suunnittelu arvokkaaseen pihamiljööseen, suojelukohteena olevan asuinrakennuksen viereen, lupamenettely. Tuomaankuja/Tapanila, Helsinki. Valmis.